Поліцейський з автоматом на Рівненщині дивно говорив і лаявся

1782 0

Ми у соцмережах:

Поліцейський з автоматом на Рівненщині дивно говорив і лаявся

У мережу виклали відео, як чоловік розмовляє із поліцейськими, які заблокували вантажівку із деревиною. У Instagram-спільноті "rivne_1283" відео підписане "П'яні копи у Володимирці".

Чоловік спершу знімав машини, а потім відчинив двері та розмовляв з поліцейськими, вимагаючи пояснити причину зупинки. У певний момент розмова починається на підвищених тонах. Ось як це було:

 

 

Начальник відділу комунікації поліції області Антон Крук так прокоментував цей випадок Суспільному:

– Працівники групи реагування патрульної поліції Володимирецького відділення близько другої ночі зупинили вантажівку з лісоматеріалами. Документи викликали сумнів, бо датовані ще березнем місяцем. Було прийнято рішення викликати слідчо-оперативну групу. Коли вона прибула на місце, водій відмовився спілкуватись і зачинився в машині. Слідчий вніс відомості до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань і виставив поліцейських для охорони автомобіля, доки суд не прийме рішення про накладення арешту. Зараз така ухвала суду вже є, слідчі будуть оглядати це авто. По відео: як тільки стало відомо про цю ситуацію, на місце одразу відправили інспекцію з особового складу головного управління, вони перевірили працівників на предмет сп'яніння. Результат виявився негативним, тобто вони – тверезі. Працівник, який на відео спілкувався, був із автоматом, його вимога відійти на три метри була законна. Єдина помилка – те, що він вжив нецензурну лексику, тому по даному факту проводиться службове розслідування. Автор відео також встановлений, він буде викликаний для дачі пояснень.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також