Поліцейського з Волині покарають за хаотичну стрілянину на відпочинку біля річки

1007 0

Ми у соцмережах:

Поліцейського з Волині покарають за хаотичну стрілянину на відпочинку біля річки

Правоохоронця вже звільнили з посади начальника відділу слідчого управління поліції Волині

Слідчі Державного бюро розслідувань вручили підозру екс-правоохоронцеві з Волині, який влаштував стрілянину під час відпочинку біля річки, повідомляє Zaxid.net. Інцидент стався наприкінці серпня цього року, але відомо про нього стало у четвер, 3 листопада, після повідомлення прес-служби прокуратури Рівненщини. Зазначається, що поліцейського вже звільнили з посади, однак, невідомо, коли саме це відбулось.

Як встановили слідчі, чоловік влаштував стрілянину 28 серпня під час відпочинку біля Хрінницького водосховища на річці Стир.

- Грубо порушуючи громадський порядок з хуліганських спонукань, в присутності інших відпочивальників наніс тілесні ушкодження жителю Волині, який теж відпочивав з друзями неподалік. Пізніше правоохоронець без будь-якого приводу почав вести хаотичну стрілянину з табельної вогнепальної зброї, – повідомляє прокуратура.

Відомо, що правоохоронець перебував на посаді начальника одного з відділів слідчого управління поліції Волині. Його вже звільнили з поліції.

Чоловікові вже вручили підозру за частиною 1 та частиною 4 статті 296 Кримінального Кодексу України (хуліганство, вчинене з застосуванням вогнепальної зброї). У разі доведення вини йому загрожує від трьох до семи років ув'язнення.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також