Поліцейського зі Львова, який скоїв вбивство біля обмінника у Рівному, із СІЗО не випустили (ВІДЕО)

2025 0

Ми у соцмережах:

Поліцейського зі Львова, який скоїв вбивство біля обмінника у Рівному, із СІЗО не випустили (ВІДЕО)

Поліцейського, який вбив члена добровольчого формування Романа Ніколайчука біля обмінника у Рівному, не випустили із СІЗО. Відповідне рішення сьогодні ухвалили на засідання у міському суді.

Ця подія сталась 19 липня зранку в магазині на вулиці Карнаухова у Рівному. Туди зайшов чоловік із закритим обличчям, взяв у заручники касирку, підійшов із нею до пункту обміну валют та вимагав у працівниці віддати йому гроші. При цьому погрожував пістолетом. У цей момент ззаду на нього накинувся чоловік, член добровольчого формування Рівного, Роман Ніколайчук. Під час сутички нападник завдав йому декілька ударів, вистрелив та втік. Потерпілий помер на місці. Підозрюваного затримали, ним виявився 27-річний Микола Полюганич, поліцейський з Львівщини. На попередньому засіданні він був небагатослівний і постійно закривав обличчя від камер.

Сьогодні, 31 жовтня, закінчився термін тримання під вартою для Миколи Полюганича, повідомляє Рівне 1.

Перед міським судом збираються побратими Романа Ніколайчука, який намагався перешкодити пограбуванню, внаслідок чого загинув. Олександр Ярощук, каже, Роман не вперше ставав на захист цивільного населення.

Під час судового засідання Микола Полюганич та його захисники були в онлайн режимі. Сторона обвинувачення клопотала продовжити тримання під вартою для обвинуваченого без права внесення застави.

Микола Полюганич не заперечував щодо клопотання прокурора, а суд після приходу з нарадчої кімнати, ухвалив рішення.

Бойові побратими Романа Ніколайчука запевняють, будуть відвідувати кожне судове засідання у цій справі, аби винний отримав заслужене покарання.

Наступні 60 діб обвинувачений Микола Полюганич проведе у слідчому ізоляторі. Рідні та близькі Романа Ніколайчука сподіваються, на справедливий суд, коли справа розглядатиметься по суті. 

Читайте також: Вбивця-полісмен від сорому в суді закривав обличчя руками

— Я вбивати не хотів, — полісмен про розстріл рівнянина

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також