Поліція: лікар, який скоїв у Березному смертельну ДТП, був нетверезим

3255 0

Ми у соцмережах:

Поліція: лікар, який скоїв у Березному смертельну ДТП, був нетверезим

Водій кросовера, який сков смертельну ДТП 9 листопада у Березному, за зовнішніми ознаками перебував у стані алкогольного сп’яніння, повідомила поліція.

Нагадаємо, що це сталось близько 22:30 у місті Березне. На вулиці Андріївській 35-річний місцевий житель, водій автомобіля «Linkoln MKC», не вибрав безпечної швидкості руху та дистанції, допустив зіткнення із задньою частиною автомобіля «ВАЗ-2108», під керуванням 35-річного жителя села Антонівка, який рухався у попутному напрямку. Від удару останній транспортний засіб відкинуло на узбіччя, де він перекинувся на дах.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомив: водій ВАЗу від отриманих травм загинув на місці події. Водія «Linkoln» із закритою черепно-мозковою травмою та забоєм головного мозку госпіталізували до реанімаційного відділення Березнівської лікарні. Водій кросовера за зовнішніми ознаками перебував у стані алкогольного сп’яніння. У нього відібрані на експертизу біологічні зразки . Слідчі слідчого управління встановлюють усі обставини автопригоди. Вирішується питання про повідомлення водію автомобіля «Linkoln MKC» про підозру та обрання йому запобіжного заходу. Транспортні засоби вилучені.

У соцмережах повідомили, що автомобілем  «Linkoln MKC» керував Олександр Камінський, завідувач неврологічного відділення Березнівської центральної районної лікарні. Сам лікар заперечує, що був нетверезим. 

Читайте також: У Березному - смертельна ДТП (ФОТО)

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також