Поліція недоговорила всю правду про вбивство на території школи у Горбакові

7505 0

Ми у соцмережах:

Поліція недоговорила всю правду про вбивство на території школи у Горбакові

У вівторок відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області повідомив, що правоохоронці затримали чоловіка, який вбив товариша на території довгобуду горбаківської школи, що на Гощанщині. Мовляв, чоловіки напилися, почали битися і від нанесених ударів один із них помер. Втім, читачі «РВ» почали писати, що конфлікт був не між двома чоловіками, а між чотирма, і навіть зазначили, що місцеві говорять, що була спроба пограбувати школу.

Горбаків

Школа у Горбакові. Фото архівне, оприлюднене прес-службою ОДА восени
alsoread:http://rivnepost.rv.ua/lenta_msgshow.php?id=73664 «РВ» звернулося за коментарями до заступника начальника ГУ Нацполіції у Рівненській області Сергія Волкова. Він заперечив спробу пограбування, проте підтвердив, що конфлікт був масштабнішим і учасниками його були охоронники компанії «Реноме», яка виграла тендер на добудову школи у Горбакові. - На третій день Різдва охоронці будівництва вирішили піти святкувати до друга-кочегара, який у той день чергував у котельні, що поблизу старої школи та новобудови, - зазначив пан Волков. – Після пиятики, десь о 16-17 годині, між чоловіками почалася суперечка. Одного з охоронців товариші звинуватили у тому, що той здає їх фірмі, на якій працюють. Мовляв, розповідає, коли ті приходять і йдуть. Після словесної перепалки почалася бійка. Той, кого звинувачували, зібрався і пішов додому, а інші залишилися пиячити. Втім, за деякий час, зазначив Сергій Волков, 44-річний чоловік повернувся до котельні з сином. Між чоловіками знову трапилася бійка.
Сергій Волков
- Мешканець Горбакова двічі вдарив ногою у голову 46-річного кочегара, - продовжує Сергій Волков. – Від ударів у кочегара лопнула судина і він перестав дихати. Чоловіки злякалися, почали робити штучне дихання мертвому, масаж серця. Тиснули настільки сильно, що навіть зломили ребро. Проте на причину смерті останнє не впливає. Кочегар помер від крововиливу. 44-річний охоронник визнав свою вину. Правоохоронці зазначають, що під час бійки він також постраждав. У нього – забій голови та кисті. Ще один учасник конфлікту наразі перебуває у нейрохірургії у Рівному з черепно-мозковою травмою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також