Поліція опублікувала фото "київського терориста" і назвала прізвище

807 0

Ми у соцмережах:

Поліція опублікувала фото

Сьогодні о 12.00 до поліції зателефонувала представниця АТ "Універсал Банк" (Шевченківський район Києва, приміщення бізнес-центру "Леонардо") та повідомила, що у відділення зайшов невідомий чоловік віком до 35 років, який сказав, що у нього в рюкзаку знаходиться бомба і попросив викликати поліцію. Працівники банку покинули приміщення, а керівник відділення залишилася за власним бажанням.

Терористом, який захопив приміщення столичного банку і погрожує вибухівкою, виявився громадянин Узбекистану Сухроб Карімов, повідомив на своїй Facebook-сторінці заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

 - За попередньою інформацією особою яка погрожує терористичним актом є громадянин Узбекистану - Карімов Сухроб Рахманович , 25.03.1988 р.н. Судячи з його соціальних мереж - це психічно неврівноважена особа. Ми поки що не знаємо, наскільки серйозні його наміри, та чи дійсно в нього справжня вибухівка.

За словами Геращенка, наразі правоохоронці обрали стратегію перемовин з терористом.

- Зі злочинцем ведуться переговори, ми вимагаємо від нього здатися. Він вимагає, щоб до нього допустили засоби масової інформації, щоб він дав якісь інтерв'ю. Схоже, ситуація розгортається за сценарієм, як це було в Луцьку, однак на цей момент ми ще не знаємо, чи є у нього справжня бомба, справжня зброя".

На місці створили оперативний штаб СБУ та поліції. Введено в дію план спецоперації "Бумеранг". 

УП


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також