Поліція отримає нових патрульних з чотирьох областей України

647 0

Ми у соцмережах:

Поліція отримає нових патрульних з чотирьох областей України

У Рівненській академії патрульної поліції - 38 випуск молодих та рішучих людей з Рівненської, Хмельницької, Івано-Франківської та Тернопільської областей , які склали присягу на вірність українському народові.

Випускників навчальної групи ПП-52 привітали з успішним проходженням курсу первинної професійної підготовки та побажали цим молодим патрульним успіху в їхній службі та завжди залишатися вірними принципам чесності, професіоналізму та самовідданості.

За результатами загального підсумку знань та навичок, отриманих під час проходження первинної професійної підготовки, кращим здобувачем освіти став, рядовий поліції Артур Стремінський.

Також за результатами анонімного опитування групи кращим викладачем став викладач циклу загальнопрофесійної підготовки, старший лейтенант поліції Іван Стрільчук.

Подяками за активну участь в діяльності Академії як взірця професіоналізму, відданості та прикладу для наслідування вручено Станіславу Срібняку та Владиславу Фабіянову.

На урочистому заході були присутніми начальник управління патрульної поліції в Рівненській області, майор поліції Сергій Мерчук та директор департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Петро Коржевський. Вони також побажали випускникам безпечної та легкої служби!
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також