Поліція перевіряє причетність таксистки до побиття пасажирки

1367 0

Ми у соцмережах:

Поліція перевіряє причетність таксистки до побиття пасажирки

За фактом нанесення тілесних ушкоджень рівнянці слідчі Рівненського відділу поліції відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове розслідування за попередньою кваліфікацією частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України. Оксана Корольчук хотіла потрапити із салону-краси додому, тому й скористалася послугами таксі.

Нагадаємо, що опівдні третього липня до поліції звернулася 37-річна рівнянка із заявою, що у нічну пору доби їй нанесла тілесні ушкодження водійка служби таксі "305". Попередньо поліцейські встановили, що жінка викликала таксі і під час поїздки в неї виник конфлікт із водійкою.  Зі слів заявниці, таксистка  завдала їй тілесні ушкодження.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що лікарі медзакладу діагностували у 37-річної жінки множинні забої, осаднення у ділянці обличчя та шиї, грудної клітки, обох плечей, правого передпліччя.

У рамках кримінального провадження слідчі призначили судово-медичну експертизу, за результатами якої буде визначена ступінь тяжкості тілесних ушкоджень.

Слідчі встановили, що водієм таксі була 42-річна рівнянка, яка наразі надає пояснення поліцейським.

Читайте також: У Рівному таксистка била шокером клієнтку

 

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також