Поліція посилила заходи безпеки на Рівненщині

2039 0

Ми у соцмережах:

Поліція посилила заходи безпеки на Рівненщині

У протидії злочинності, для недопущення дестабілізації ситуації в регіоні, підтриманні публічної безпеки і порядку, зменшенні аварійності на дорогах з 24 листопада поліцейські Рівненщини проводять відпрацювання населених пунктів області.

До профілактичних заходів залучений особовий склад усіх структурних і територіальних підрозділів Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

Правоохоронці:

ретельно перевірятимуть транспортні засоби та громадян на блокпостах,

здійснюватимуть контроль за особами, які перебувають на профілактичних обліках,власниками зброї,

патрулюватимуть вулиці із найбільш ускладненою криміногенною обстановкою,

забезпечать контроль за дотриманням правил дорожнього руху, зокрема й на аварійно-небезпечних ділянках.

Крім того, на основі аналізу оперативної обстановки, з урахуванням місцевих особливостей та специфіки кожної із територіальних громад, поліцейські посилено фіксуватимуть злочини проти довкілля, зокрема: незаконні порубки лісу, збут та розкрадання лісоматеріалів та незаконний видобуток бурштину.

Ситуаційний центр поліції області в цілодобовому режимі моніторить ситуацію, координує роботу усіх підрозділів для належного реагування на можливі позаштатні ситуації.

- Головне завдання — дбати про безпеку та захист мешканців Рівного та області, — зазначив т.в.о. начальника поліції Рівненщини Віктор Шанський. —Особовому складу наголошую на ефективному проведенні заходів у забезпеченні правопорядку та контролю за криміногенною обстановкою.

Відпрацювання території області триватиме до 24 грудня — на цей період поліцейські переведені на посилений варіант несення служби.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також