Поліція повідомила подробиці вибуху у Мізочі

5222 0

Ми у соцмережах:

Поліція повідомила подробиці вибуху у Мізочі

За фактом вибуху на підприємстві у Здолбунівському районі відкрито кримінальне провадження. Про трагічний випадок до поліції сьогодні близько сьомої ранку повідомив директор приватного підприємства ТОВ «Металкрафт», яке розташоване у селищі Мізоч.

Слідчо-оперативна група встановила, що уранці 24-річний оператор Володимир зайшов до приміщення, де знаходились балони із вуглекислим газом. Через кілька хвилин стався вибух та загоряння. Це почув охоронець, який покликав на допомогу ще одного працівника. Разом самотужки загасили вогонь. Втім, врятувати життя 24-річного жителя Мізоча не вдалося. Медики «швидкої», які прибули за викликом, лише констатували його смерть.

За фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людини, слідчі Здолбунівського відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 272 Кримінального кодексу України. Поліцейські ще встановлюють всі обставини події, повідомляє відділ поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також