Поліція прикрила «наливайку» на Київській

2018 0

Ми у соцмережах:

Поліція прикрила «наливайку» на Київській

Рівненські поліцейські на вулиці Київська виявили незаконну торгівлю алкоголем та порушення умов карантину. А на Млинівщині затримали волинянина, який перевозив підакцизний алкоголь.

 Під час відпрацювання обласного центру на вулиці Київській дільничні офіцери поліції Рівненського відділу виявили працюючий магазин-кафетерій, у якому здійснювався незаконний продаж алкогольної продукції. Під час огляду приміщення поліцейські виявили та вилучили майже 320 літрів спиртного: 1170 пляшок горілки ємністю 0,25 літра та 40 – по 0,5 л.

Також у кафетерії продавали горілчані вироби на розлив: поліцейські вилучили 10 літрів.

На продавця торгового закладу, 50-річного рівнянина, правоохоронці склали адміністративний протокол за роздрібну торгівлю алкогольними напоями без ліцензії (стаття 156 КУпАП), за провадження господарської діяльності без ліцензії (стаття 164 КУпАП), а також за порушення правил щодо карантину людей (стаття 44-3 КУпАП). Всі матеріали будуть скеровані до суду для прийняття рішення.

Нагадаємо, що в Україні та на території Рівненщини зокрема проводиться комплекс превентивних заходів із детінізації економіки. З цією метою в усіх областях працюють міжвідомчі робочі групи.

Окрім того, сьогодні, 19 березня, на підставі ухвали суду слідчі Млинівського відділення поліції за процесуального керівництва місцевої прокуратури провели обшук в автомобілі «Toyota RAV4», належному 55-річному жителю Луцького району Волинської області. Поліцейські зупинили водія у селі Малі Дорогостаї двома днями раніше. Чоловік помітно нервував та згоди на проведення поверхневої перевірки транспортного засобу не надав.

У автомобілі правоохоронці виявили та вилучили 250 пачок цигарок із білоруськими акцизними марками, 235 літрів спирту та 21 літр спиртовмісної рідини бурого кольору у пластикових ємностях різного об’єму.

За цим фактом розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України.

Крім того, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 204 Кримінального кодексу України (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, тютюнових виробів або інших підакцизних товарів).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також