Поліція розповіла обставини загибелі дітей у Дубенському районі

4967 0

Ми у соцмережах:

Поліція розповіла обставини загибелі дітей у Дубенському районі

Вчора, 13 липня, близько 12:00 поліцейським надійшло від медиків, що у Смизі Дубенського району вони констатували смерть 13-річного хлопчика та 11-річної дівчинки внаслідок вибуху. Поліцейські встановили, що вибух трапився у літній кухні 59-річного жителя Смиги, дідуся дітей, які зайшли у гості.

Поліцейські з'ясували, що чоловік збирав різний металобрухт, раніше притягався до відповідальності за незаконне поводження зі зброєю, вибуховими речовинами та боєприпасами. Після вчорашнього випадку 59-річний  чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Як повідомляє відділ-комунікації поліції ГУ Нацполіції Рівненщини, за фактом умисного вбивства двох і більше осіб, а також за фактом незаконного поводження з вибуховими речовинами та боєприпасами слідчі Дубенського відділу поліції розпочали досудове розслідування за пунктом першим частини 2 статті 115 та частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

Слідчо-оперативна група Дубенського відділу поліції та області, працівники вибухотехнічного відділу ГУНП, державної служби з надзвичайних ситуацій та прокуратури провели огляд місця події та вилучили інші вибухонебезпечні предмети. Вибухотехніки знайшли ще три подібних саморобних пристрої у різних приміщеннях господарства. У подальшому їх будуть знешкоджувати.

Сьогодні поліцейські продовжать роботу разом з піротехніками ГУ ДСНС. Біля будинку буде виставлений наряд поліції для охорони місця події. 59-річний чоловік співпрацює з поліцейськими та розповідає  де і що лежить. У сім’ї загиблих дітей батьки виховують ще 15-річну доньку.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також