Поліція розшукала грабіжника, який забрав у жертви п’ять коробок солодощів

1315 0

Ми у соцмережах:

фото -ілюстративне

Поліцейські підозрюваного вже арештували. Чоловік і раніше потрапляв у поле зору поліцейських за крадіжки, незаконне заволодіння транспортним засобом тощо. Втім, поки розгляд проваджень у суді триває, зловмисник не гребує можливістю вчинити новий злочин.

Це сталось о 08:20 ранку ще 16 березня на вулиці Київській у Рівному на території парковки біля одного із супермаркетів.  На ґрунті раптово виниклих неприязних відносин чоловік завдав 38-річному рівнянину кілька ударів по голові. Потім підійшов до його автомобіля «Fiat Fiorino». Рвонувши дверцята багажного відділення, забрав звідти п’ять коробок солодощів і зник з місця події. Сума завданого збитку становить орієнтовно 650 гривень.

Поліцейські встановили, що до злочину може бути причетний 36-річний рівнянин. Сьогодні, 6 квітня, слідчі Рівненського райуправління поліції повідомили йому про підозру у скоєнні грабежу.  Рівненський міський суд обрав підозрюваному запобіжний захід - тримання під вартою терміном на 60 діб. Цього разу за скоєне йому може загрожувати від семи до десяти років позбавлення волі, повідомляє поліція Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також