Поліція шукає тих, хто від неї втікає

1866 0

Ми у соцмережах:

Поліція шукає тих, хто від неї втікає

Працівники Рівненського відділу поліції розшукують жителів Рівненщини та Закарпатської області, які переховуються від органів досудового розслідування та суду.

Андрусяк Сергій Олександрович, 1981 року народження, уродженець та житель міста Рівне, засуджений за крадіжки.

Бордюк Олександр Юрійович, 1980 року народження, уродженець та житель Рівного, який обвинувачується у вчинені умисного легкого тілесного ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності. 

Войцеховський Віталій Анатолійович, 1988 оку народження, уродженець та житель міста Рівне, який підозрюється у  крадіжках. 

Гапончук Роман Борисович, 1993 оку народження, уродженець села Дубівка Володимирецького району, підозрюваний у вчинені грабежів.

Заруцький Олександр Григорович, 1989 року народження, уродженець та житель Рівного, підозрюваний в умисному легокому тілесному ушкодженні та у незаконному проникненні до житла з застосуванням насильства чи з погрозою його застосування. 

Іванчук Юрій Юрійович, 1984 року народження, уродженець та житель Закарпатської області, Тячівського району, селища Солотвино, який обвинувачується у вчинені злочину, передбаченого у крадіжках.

Правоохоронці звертаються до громадян: якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо зниклих, повідомляти за номерами телефонів: 067-951-67-58 або 102, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також