Поліція шукає стрілка з Гайдамацької (відео)

2010 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Неподалік будинку 10-а, що на вулиці Гайдамацькій (колишня - Струтинської) у Рівному, пізнім вечором з'ясовували між собою стосунки якісь молодики. Коли одному з мешканців будинку увірвався терпець, він вибіг на вулицю зі зброєю в руках і став стріляти.

Відео приїзду поліції оприлюднили у фейсбук - спільності Типове Рівне. і прокометували, що "це стає схоже на якийсь фільм".

Повідомлення про стрілянину патрульна поліція отримала о пів на одинадцяту годину вечора, 21 березня. Речниця патрульної поліції Рівненщини Наталія Воєвода повідомила РВ, що туди одразу помчали кілька вільних екіпажів патрульних, бо стрілянина - це реальна загроза для життя рівнян. Коли прибули туди, учасників конфлікту вже не застали, але з'ясували, що коли біля під'їзду виник конфлікт між якимось чоловіками, з нього вибіг невідомий зі зброєю, двічі вистрелив у повітря і зник. Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу поліції. 

Стрілка ні у той вечір, ні досі не знайшли, хоча поліцейські запевняють, що перевірили усіх власників зброї у цього мікрорайоні. З місці події вилучили дві гільзи, від якої саме зброї - не кажуть.

Речниця поліції Рівненщини  Марія Юстицька повідомила РВ, що ніхто з учасників конфлікту, вочевидь, не потерпів, з заявами у поліцію також не звертався, але розшук стрілка ще триває. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також