Поліція влаштувала рейд розважальними закладами на Halloween: 22 протоколи (ВІДЕО)

1534 0

Ми у соцмережах:

Поліція влаштувала рейд розважальними закладами на Halloween: 22 протоколи (ВІДЕО)

Минулими вихідними, коли у світі відзначали Хеловін, поліція Рівненської області вирішила перевірити, як дотримуються карантину в розважальних закладах, кафе та ресторанах. В результаті склали понад два десятки протоколів.

 Упродовж минулих вихдіних, поліцейські області у складі мобільних груп перевірили 295 закладів громадського харчування та 83 перевізники щодо дотримання ними режиму роботи та правил карантину щодо людей. За результатами рейдів складено 22 адміністративних протоколи.

Так, найбільше — 15 протоколів за статтею 44-3 КУпАП поліцейські склали на власників та адміністраторів в обласному центрі. Серед виявлених порушень — недотримання розважальними закладами, закладами громадського харчування режиму роботи та обслуговування працівниками торгівлі покупців без масок. Аналогічні правопорушення зафіксовані у Вараші, Костопільському, Дубенському, Сарненському та Дубровицькому районах.

Нагадаємо, що відповідно до внесених змін до постанови Кабінету Міністрів України, які передбачають карантинні обмеження відповідно до рівнів епідемічної небезпеки, Рівненщина наразі відноситься до помаранчевої зони, а окремі міста та райони — до червоної. Зокрема, запровадженими обмеженнями забороняється робота після 22-ї та до 7-ї години суб’єктів господарювання із надання послуг громадського харчування без організації дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

У цілому із часу запроваджених обмежень у зв’язку з поширенням COVID-19 на Рівненщині зареєстровано 4539 повідомлень про порушення правил карантину, складено 787 адміністративних протоколів за статтею 44-3 КУпАП.

Поліцейські у межах наданих їм повноважень продовжують профілактичні відпрацювання населених пунктів області щодо дотримання карантинних заходів і наголошують громадянам та суб’єктам господарювання на суворому дотриманні встановлених обмежень.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також