Рівненська поліція вже відпустила додому злодія, який посеред білого дня заліз в чужу квартиру

2798 0

Ми у соцмережах:

Рівненська поліція вже відпустила додому злодія, який посеред білого дня заліз в чужу квартиру

31-річного рівнянина, якого затримали у вівторок у ту мить, коли він проник у квартиру на вулиці Гурія Бухала, поліція вже відпустила додому. Чому? А все просто: він не встиг нічого вкрасти.

Чоловік підібрав ключа і намагався проникнути у квартиру 38-річної рівнянки. Він не знав, що господиня вдома. Жінка почула, що хтось відкриває замок у дверях її помешкання. Щойно вона зателефонувала і повідомила про це чоловікові, як на порозі вже стояв невідомий. Не очікувавши такого розвитку подій, він кинувся тікати. Утім, у під’їзді його застав власник оселі зі своїми знайомими. «Квартирник» почав вириватися та чинити супротив, тому чоловіки застосували до нього фізичну силу, аби утримати до приїзду правоохоронців. Слідчо-оперативна група у 31-річного рівнянина виявили та вилучили відмичку, магніт і мобільний телефон.

Відомості за фактом замаху на крадіжку, поєднану із проникненням до помешкання, слідчі Рівненського районного управління поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 3 статті 15, частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто замах на крадіжку. Втім, в ізоляторі тимчасового тримання рівнянин  три доби на сидітиме за 208 статтею КПК України, бо це був лише замах на скоєння злочину, а вкрасти з оселі він фактично  нічого не встиг. 

Доки у рамках кримінального провадження вирішуватиметься питання про повідомлення зловмиснику про підозру, а працівники поліції перевірятимуть його  на причетність до скоєння інших злочинів, чоловік гулятиме собі на волі. І не виключено, що може навідатись вже в іншу оселю, де йому більше пощастить. Чи може більше не ризикне, бо ще болітимуть обидва боки, які йому добряче "нам'яли" ті, хто його учора впіймали?

Читайте також: Власник квартири у Рівному побив до крові крадія, який зайшов до його оселі (ВІДЕО)

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також