Поліція вже знає, хто обікрав «Меланж» та «Текстильник»

2435 0

Ми у соцмережах:

Поліція вже знає, хто обікрав «Меланж» та «Текстильник»

34-річний рівнянин у лютому обікрав міський палац культури «Текстильник», а у липні – ресторан «Меланж» на вулиці Київській у Рівного, спричинивши матеріальних збитків на загальну суму понад 50 тисяч гривень.

Ще у червні 2017 року за вчинення крадіжок 34-річного чоловіка засудили на три роки позбавлення волі, однак торік у вересні суд застосував відносно нього умовно-дострокове звільнення від відбування покарання. Маючи не зняту та не погашену судимість, рівнянин 18 лютого цьогоріч близько 20-ї години підібрав код до замка, проник до підсобного приміщення «Текстильника» та викрав ноутбук та екшн-камеру, чим завдав майнової шкоди у розмірі 16 510 гривень. А 11 липня, близько першої ночі, 34-річний чоловік шляхом пошкодження пластикового вікна проник до ресторану та викрав із каси 35 235 гривень.

- Чоловікові за обома фактами крадіжок слідчі повідомили про підозру, повідомив т.в.о. начальника Рівненського відділу поліції Іван Теліга. — Слідчі підготували клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Наразі 34-річний рівнянин перебуває на стаціонарному лікуванні, після завершення якого відбуватиметься судове засідання.

Відповідно до санкції статті підозрюваному загрожує черговий строк — позбавлення волі від трьох до шести років, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також