У Рівному поліція затримала чоловіка, який у шкарпетках ховав таблетки

5131 1

Ми у соцмережах:

У Рівному поліція затримала чоловіка, який у шкарпетках ховав таблетки

Вчора близько 17:00 на вулиці Литовській у Рівному патрульні зупинили автомобіль ВАЗ, водій якого їхав не пристебнутий паском безпеки. Під час спілкування з 30-річним водієм патрульні помітили, що пасажир, який знаходився в авто, почав підозріло себе поводити. Він помітно нервував, метушився та намагався вийти з авто.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Рівненщини, оскільки у поліцейських виникло достатньо підстав вважати, що чоловік може мати при собі заборонені речі, вони вирішили провести поверхневу перевірку. У шкарпетках 33-річного рівняна патрульні знайшли два згортки в фользі.

Чоловік намагався втекти. До правопорушника відповідно до ст.45 п.3.1 ЗУ «Про Національну поліцію» правоохоронці застосували фізичну силу та одягнули на нього кайданки.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Пізніше з’ясувалося, що в згортках знаходилось 26 таблеток, які ззовні схожі на наркотичні. Крім того, у гаманці знайшли 12 пакетиків з порошком сірого та білого кольорів та згорток 1 гривні з вмістом речовини рослинного походження зелено-бурого кольору, ймовірно наркотичної, а також пристрій для її вживання з характерним нашаруванням.

За цим фактом розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 309 КК України (незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Наркотики поліцейські вилучили та у рамках кримінального провадження підправили на експертизу. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також