Поліція затримала трьох злодіїв, які обікрали односельців

683 0

Ми у соцмережах:

Поліція затримала трьох злодіїв, які обікрали односельців

Вони крали інструмент, металеві вироби та велосипеди.

До поліції звернувся 41-річний житель села Новожуків Рівненського району: на початку березня в нічну пору доби з його подвір’я викрали два велосипеди.

Працівники карного розшуку встановили, що до злочину може бути причетний 30-річний місцевий житель. Вночі він зайшов на неогороджене подвір’я односельця та викрав спочатку один велосипед, а потім повернувся і по другий.

А у Сарненському районі 24-річного жителя села Селище поліцейський офіцер Вирівської тергромади викрив на крадіжці, сільськогосподарського інструменту з будинку односельчанки. Зірвавши навісний замок у одних дверях, демонтувавши скло в інших, проник всередину будівлі та викрав мотокосу. Чуже майно заховав за місцем свого проживання.

Задокументували правоохоронці і злочинну діяльність 30-річного жителя селища Степань: він викрав металеві вироби з господарства місцевої жительки. Крадене продав знайомому.

За усіма фактами слідчі територіальних підрозділів розпочали досудове розслідування .

Нагадаємо, таємне викрадення чужого майна, вчинене в умовах воєнного стану, карається відповідно до ч.4 статті 185 Кримінального Кримінального Кодексу України — від 5 до 8 років позбавлення волі.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також