Поліція затримала «заготівельників дров» на Дубенщині, а неподалік Костополя - перевізника дуба

952 0

Ми у соцмережах:

Поліція затримала «заготівельників дров» на Дубенщині, а неподалік Костополя - перевізника дуба

Поліцейські викрили костопільчанина на незаконному транспортуванні дуба, а жителів Дубенщини застали за порубкою сосен.

Працівники управління превентивної діяльності учора близько 18:30 на в’їзді в Костопіль зупинили вантажівку із причепом, завантаженим деревиною. Під час перевірки документів 53-річний водій, місцевий житель, надав поліцейським товарно-транспортну накладну. Втім, класифікація деревини там була вказана на клас нижче від наявної. Слідчо-оперативна група відділення №2 (м.Костопіль) вилучила транспортний засіб та вісім кубічних метрів дуба.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом незаконної порубки, перевезення і придбання лісу,  вирішується питання про накладення на вилучене арешту та встановлюється походження деревини.

А сьогодні поліцейський офіцер громади Вербської тергромади спільно із лісовою охороною під час рейду виявив поблизу села Стовпець чотирьох «лісорубів» із сусідньої громади. Чоловіки встигли зрізати 10 дерев сосни, які бензопилою розпилювали на колоди та вантажили на причеп автомобіля «ГАЗ 52». Із їхніх слів, здійснювали порубку лісу для власних потреб. Тепер про «заготівлю» дров їм доведеться спілкуватися зі слідчими. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також