Поліція завела справу на лікарню на Рівненщині, де «відмазують» п’яних водіїв

10922 6

Ми у соцмережах:

на фото Анатолій Смаглюк

У вечір п’ятниці, 12 липня, у Зарічному патрульні поліцейські зупинили авто колишнього голови Зарічненської РДА та депутата райради Анатолія Смаглюка.

Як прокоментував ситуацію заступник начальника Зарічненської поліції Віктор Василевич, водій був не пристебнутий та не мав при собі документів.

Під час розмови із водієм у правоохоронців виникла підозра, що він п’яний. Дути в драгер Смаглюк не схотів, а попросив завести його на освідування до лікарні. Після процедури лікарка заявила, що водій – тверезий. Однак поліцейські не повірили результатам, тому хотіли відвезти його на повторний аналіз у іншу лікарню, але зробити цього їм не дозволили ті ж медики. Вони оформили Анатолію Смаглюку лікарняний та поклали на стаціонар у районну лікарню.

Оскільки увесь процес зупинки та допаравлення до лікарні Анатолія Смаглюка поліцейські записували на нагрудну камеру, то ним зацікавились слідчі.

- Уже є багато фактів, коли в районну лікарню на освідування привозили п’яних водіїв, а аналізи показували протилежне, - уточнив Василевич.

Наразі порушене кримінальне провадження за фактом підробки документів лікарями Зарічненської районної лікарні.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також