Жителя Корця вбив сусід?

1607 0

Ми у соцмережах:

Жителя Корця вбив сусід?

До поліції звернулася жителька Корця, що кілька днів не з’являється її сусід, який проживає сам та зловживає спиртними напоями.

На місце події одразу виїхала група реагування патрульної поліції відділення №7 (м. Корець) Рівненського РУП. Поліцейські обстежили прилеглу територію, однак господаря ні у будинку, ні поряд із ним не було. Поліцейські встановили, що востаннє 48-річного чоловіка бачили із раніше судимим 40-річним місцевим жителем.

Коли навідалися до останнього додому, той дозволив оглянути його будинок та територію господарства. У підвалі правоохоронці виявили без ознак життя 48-річного кореччанина. Тіло відправили у морг для встановлення причини смерті.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією - умисне вбивство.

40-річного жителя Корця затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі вирішують питання про повідомлення йому про підозру, обрання запобіжного заходу та встановлюють усі обставини скоєного злочину, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також