Поліція знає, хто постачав наркотики у Полицьку виправну колонію

989 0

Ми у соцмережах:

Поліція знає, хто постачав наркотики у Полицьку виправну колонію

Злочинну «співпрацю» двох осіб задокументували працівники управління боротьби із наркозлочинністю в Рівненській області у взаємодії з оперативним відділом Полицької виправної колонії, відділом кримінального аналізу та за процесуального керівництва прокуратури.

Причетними до наркобізнесу виявилися житель Рівненського району та засуджений на три роки позбавлення волі за крадіжку з проникненням у житло. За допомогою поштових відправлень вони організували канал постачання наркотичних засобів та психотропних речовин у колонію.

28 березня за місцем проживання 35-річного жителя села Малий Олексин поліцейські провели санкціонований обшук. Під час слідчої дії в його особистих речах виявили та вилучили близько 500 грамів марихуани, яку він зберігав начебто для власного споживання.

Крім того, під час обшуку в колонії, де утримується 37-річний засуджений, поліцейські вилучили два мобільні телефони та чорнові записи.

Слідчий Рівненського РУП повідомив зловмисникам про підозру за фактом збуту наркотичних речовин. Крім того, 37-річний підозрюється ще й за частиною 4 статті 27 КК України.

Крім того, за отриманою оперативною інформацією в Рівному на вулиці Захисників Маріуполя у 32-річного жителя Здолбунова поліцейські УБН виявили та вилучили 1000 пігулок «Decancit SR» з вмістом прекурсору псевдоефедрин.

У в місті Здолбунів на вулиці Незалежності під час поверхневої перевірки у 37-річного жителя села Ільпінь вилучено 119 аналогічних нарковмісних таблеток.

Дізнавачі територіальних підрозділів за фактом зберігання наркотичних речовин розпочали досудові розслідування. У рамках кримінальних проваджень, вилучене скеровано для проведення експертиз. За їх результатами прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також