Поліція знайшла чоловіка, який врізався у клумбу і ледь не збив жінку

1838 0

Ми у соцмережах:

Поліція знайшла чоловіка, який врізався у клумбу і ледь не збив жінку

Поліція відшукала винуватця понівеченої кілька тижнів тому клумби в центрі Володимирця. Тепер він має купити таку саму і повернути її на місце.

Це вже не перша перекинута і понівечена огороджувальна клумба за останні тижні. Володимирець city повідомляє, що досі ніхто з водіїв впійманий і покараний не був. Цього разу винуватця небезпечних виктуратсів таки відшукали.

Нагадаємо, вранці 26 вересня жителі селища в центрі побачили таку картину: розтрощена й перекинута клумба, з якої випала земля для квітів. Сусідня клумба і дорожній знак також постраждали від удару.

Свідок інциденту тоді розповідав, що під ранок автівка на великій швидкості врізалась у клумби. Жінка, яка в той момент проїжджала велосипедом поруч, за щасливим випадком призупинилась і зійшла на тротуар за кілька секунд до зіткненн автівки з клумбами , бо їй саме задзвонив тоді телефон. В іншому випадку машина точно врізалася б у неї. Перелякана, вона звернулась у селраду і в поліцію.

Правоохоронцям знайшли винуватця завдяки показам свідків і камерам відеоспостереження, що розташовані на магазинах поблизу. Винуватись ДТП має купити точно таку саму клумбу. Так забажали комунальники Володимирець. Клумбу розбив житель райцентру. Йому близько 30-ти років. Коли поліція приїхала до нього додому, він одразу визнав свою вину.

Поліцейські розказали, що водій врізався в клумбу в центрі Володимирця, бо перевищив швидкість. На нього склали адмінпротокол. Винуватець одразу погодився відкупити нову клумбу. Він запропонував комунальникам гроші за неї, однак ті забажали, щоб він купив аналогічною клумбу. Наразі точно таку саму він й шукає.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також