Поліція знайшла недоліки на виборчих дільницях

965 0

Ми у соцмережах:

Поліція знайшла недоліки на виборчих дільницях

Комісійне обстеження приміщень п’яти окружних та 1006 територіальних виборчих комісій завершили поліцейські області. Основні недоліки у забезпеченні повноцінного функціонування роботи комісій стосувалися відсутності засобів зв’язку, опалення і альтернативного освітлення.

Для усунення недоліків відповідні акти комісійного обстеження, яке проводилося також і за участю представників виборчих комісій, поліцейські скерували органам виконавчої влади та місцевого самоврядування.

За попередніми підрахунками, орієнтовна кількість виборців на Рівненщині становить 871 529 осіб. До забезпечення публічної безпеки та порядку у приміщеннях окружних та територіальних виборчих комісіях буде залучено 1215 працівників поліції. Крім того, понад 500 поліцейських задіюватимуться до патрулювання у населених пунктах області.

Працівниками Головного управління ДСНС України у Рівненській області проведено 964 планових та 37 позапланових перевірок додержання законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки на об’єктах (приміщеннях), які задіюються під час підготовки та проведення виборів відповідно до вимог чинного законодавства. В органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування, керівникам об’єктів направлено 381 інформацію щодо забезпечення пожежної безпеки під час виборчого процесу, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також