Поліція зупинила здолбунівчанина за те, що «не так» об’їжджав ями на дорозі (ВІДЕО)

3113 0

Ми у соцмережах:

Поліція зупинила здолбунівчанина за те, що «не так» об’їжджав ями на дорозі (ВІДЕО)

У Здолбунівському районі 7 липня стався інцидент між поліцейськими та заступником директора музичної школи Здолбунова Олегом Грушицьким. Він об’їздив ями на давно не ремонтованій дорозі і при цьому не вмикав сигнал повороту. Правоохоронці назвали це порушенням.

Чоловік опублікував відповідне відео на каналі YouTube. У підписі під відео йдеться:

«Їхали із сином Андрієм 07 липня 2018 року з обласного відкритого етно-еко фестивалю "Буща-папороть" на якому ми брали участь у складі футбольної команди "Бедрик", а також, я виступав на сцені у складі двох народних аматорських колективів Здолбунівського районного будинку культури. Все дійство, яке відбувалося у Бущі, попросили зняти на камеру SONY FDR X-3000 яка пізніше була зі мною у машині ВАЗ 21013 під час зупинки поліцією.

Дорога, по якій ми їхали, була у жахливому стані, це ви можете побачити на відео, але мене ще більше вразило формулювання причини зупинки авто поліцейським. Скажу відверто, за кермом атомобіля знаходжуся вже не перший рік, подорожую на "копійці" по Європі, жодного порушення правил дорожнього руху у мене не було.

Цікаво знати вашу думку, нагрудний жетон поліцейський має носити на грудях чи на п.....? На мою думку п.13, розділ VI, Правил носіння однострою поліцейських затверджений Наказом Міністерства внутрішніх справ України від 19.08.2017 року "Про затвердження Правил носіння однострою поліцейських" чітко вказує, де має поліцейський розміщувати нагрудний знак із зазначенням спеціального жетона на предметах однострою. То хто з нас порушує?»


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також