Поліція звітує: на Рівненщині 125 гральних закладів вже не працюють

1038 0

Ми у соцмережах:

Поліція звітує: на Рівненщині 125 гральних закладів вже не працюють

У результаті проведених відпрацювань і санкціонованих обшуків на території області та в Рівному поліцейські вилучили 475 одиниць комп’ютерної техніки та грального обладнання.

У гральних закладах Дубровиці та Зарічного правоохоронці вилучили 48 моніторів, 42 системних блоки, відеореєстратор, чековий апарат та інше технічне обладнання.

А у Рівному із початку проведення заходів у протидії незаконному гральному бізнесу працівники поліції провели санкціоновані обшуки в 11 закладах, де виявили та вилучили I-box, 155 системних блоків, монітори, флеш-носії, чорнові записи.

На сьогодні правоохоронці припинили діяльність 125 гральних закладів на Рівненщині. У рамках відкритих кримінальних провадженнях за статтею 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом), процесуальний супровід у яких здійснює прокуратура області, тривають досудові розслідування.

Нагадаємо, що на виконання Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» та розпорядження Кабінету Міністрів України «Про протидію гральному бізнесу» в поліцїі області створено міжвідомчу робочу групу з числа працівників ГУНП, відділу протидії кіберзлочинів, управління патрульної поліції та управління стратегічних розслідувань у Рівненській області.

Крім того, в області працює міжвідомча мобільна група з числа працівників СУ ГУНП, ГУ ДФС, УСБУ, управління стратегічних розслідувань в Рівненській області, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також