Політв’язень Кремля з Рівного посадив дуби

1180 0

Ми у соцмережах:

Політв’язень Кремля з Рівного посадив дуби

Микола Карпюк, який 5 років провів у російських тюрмах, у костопільському лісі садив з дітьми дерева.

Світлина від Рівненське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Ще одне учнівське лісництво відкрили у ДП «Костопільський лісгосп" . Дізнатися більше про роботу лісівників виявили бажання понад два десятки учнів 7 класу ЗОШ №8 м. Костопіль. Діятиме новостоворене учнівське лісництво на базі Костопільського лісництва. Вихованці цього навчального закладу, який розміщений неподалік будівлі лісгоспу, не вперше допомагають лісівникам: разом виїздили на посадку лісу навесні, працювали на базисному розсаднику, озеленювали територію навчального закладу.

- Це вже друге учнівське лісництво, яке працюватиме на базі нашого лісгоспу. Ми всіляко підтримуємо ідеї молоді та школярів більше дізнаватися про ліс, адже це виховує правильне розуміння процесів, які відбуваються в лісовому господарстві, підвищує їхній рівень екологічної культури. Тому, ми радо підтримаємо ініціативи інших навчальних закладів відкрити у себе учнівські лісництва, - зазначив директор ДП «Костопільський лісгосп» Олександр Мелещук.

Більше тисячі дерев посадили школярі у костопільському лісі.  Ділянку у Костопільському лісництві заклали на честь загиблих Героїв «Небесної сотні» та вшанування подій на Майдані під час Революції Гідності.

Світлина від Рівненське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Подібні акції проводяться регулярно спільно з Костопільським лісгоспом. А теперішню провели ще й для вшанувння загиблих героїв та тих, хто нині захищає Україну. Разом з дітьми садив дерева і Микола Карпюк - політв'язень, який провів 5 років у російських тюрмах. До слова, це перший досвід Миколи Карпюка у посадці лісу, він був приємно вражений новими технологіями, які використовують у роботі костопільські лісівники.

Більше  - у сюжеті Sfera-tv.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також