Пологи на Дубенщині: в автомобілі «екстренки» народила сина, а потім у пологовому - доньку

727 0

Ми у соцмережах:

Пологи на Дубенщині: в автомобілі «екстренки»  народила сина, а потім у пологовому - доньку

23 січня о 12:44 на лінію 103 надійшов виклик від жителя одного з сіл Дубенського району. Він повідомив, що його 22-річна дружина народжує. Це її третя вагітність.

До породіллі виїхала лікарська бригада Демидівської підстанції у складі лікарки Оксани Шмідт, фельдшерки Лариси Антонюк та водія Ігоря Христича

Медики одразу оглянули пацієнтку. Жінка розповіла, що вранці у неї розпочалися перейми. Зараз на 36-37-му тижні вагітності. Очікує на двійню. Бригада «екстренки» негайно транспортувала пацієнтку до санітарного автомобіля.

В дорозі (за 5-6 км) до Дубенського пологового будинку, де жінка перебувала на обліку, пацієнтка народила хлопчика. Він одразу ж закричав. Новонародженому провели первинний догляд та надали необхідну медичну допомогу відповідно до протоколу. Також медики оглянули породіллю. Вона скарг не висловлювала.

Бригада «екстренки» доставила пацієнтку до Дубенського пологового будинку, де на неї вже чекав медперсонал. За декілька хвилин пацієнтка народила і другу дитину - дівчинку.

Відомо, що вага хлопчика 3090 г , зріст 50 см, а його сестричка зʼявилася на світ з вагою 2145 г та зі зростом 47 см.

Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги бажає мамі та її двійнятам щасливого життя та мирного неба. А бригаді «екстренки» дякує за оперативність, професіоналізм та злагодженість у роботі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також