Полотна рівненської художниці виставлятимуть у Грузії

1149 0

Ми у соцмережах:

Полотна рівненської художниці виставлятимуть у Грузії

Виставка живопису рівненської художниці Інни Харчук відкриється в Грузії. Картини авторки будуть представлені в галереї у Тбілісі.

Загалом роботи Інни Харчук презентують у різних країнах світу. Вони прикрашають мистецькі салони і приватні галереї.

Картини стають ілюстраціями, а ще їх використовують бренди одягу. Крім того, живопис Інни Харчук нерідко продають на благодійних аукціонах, які влаштовують як в Україні, так і за кордоном.

Тим часом мистецтвознавці коментують, що полотна художниці впізнають за етномотивами та яскравими акцентами. А авторка розповіла, що надихається українськими орнаментами, ретрофотографіями та фільмами.

- На сьогодні культурна дипломатія дуже важлива для репрезентації України, - прокоментував заступник голови Рівненської ОДА Сергій Гемберг. - Так, наша художниця Інна Харчук повезла картини у Тбілісі. Її виставка відбуватиметься в кращій галереї Грузії. Тож авторка гідно представить Рівненщину на міжнародній арені.

Виставка відкриється 20 лютого о 18 годині в галереї «Байя» (вул. Інгороква, 19-А, м. Тбілісі). Вона відбуватиметься за підтримки Посольства України в Грузії, Nino_Katamadze_Fund та VELYCHKO.gallery. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також