Полоцький подав до суду на активістку

2040 0

Ми у соцмережах:

Полоцький подав до суду на активістку

Сергій Полоцький, директор концерну, який взявся добудувати житловий комплекс "Золота підкова", вважає, що гальмує його зведення рівнянка Алла Познякова — оголосивши себе головою ініціативної групи, яка влаштовує акції протесту, звинувачуючи забудовника у махінаціях з квартирами. Ці звинувачення, запевняє п.Полоцький, безпідставні. Тож тепер вимагає у жінки вибачень та моральну компенсацію у 50 тисяч гривень. Ці гроші збирається віддати на потреби дитячого будинку.

золота пидкова Полоцький Мичуда Сергій Полоцький, генеральний директор концерну "Східноєвропейський будівельний альянс":

— Чому затрималося будівництво? Одна з причин — ініціативна група під керівництвом Алли Познякової. Вона навіть не є вкладницею, це її син інвестував гроші у будівництво житла. Правоохоронці вилучили всю нашу документацію, провели експертизу — ніякої подвійної реалізації квартир немає! Тож ми подали на пані Познякову до суду, щоб вона спростувала все, що наговорила журналістам. Адже роботи ведуться, зокрема, під'їзди №№5, 4 та 3 здамо у першому півріччі, а №№1 та 2 — до кінця року.
Сергій Полоцький каже, що у суді вимагатиме, щоб активістка спростувала негативну інформацію щодо забудовника "Золотої підкови". При цьому, за його словами, відповідачці доведеться звертатись за спростуванням не тільки в засоби масової інформації, а й до президента України. Алла Познякова, лідер ініціативної групи вкладників:
— Сергій Полоцький справді судиться зі мною — через те, що я написала листа Петру Порошенку про нашу ситуацію. Хочу, щоб винні понесли відповідальність і таких "Золотих підков" більше не виникало. Перше судове засідання було 6 квітня, але забудовник на нього не з'явився. Тож на друге, яке заплановано на 13 травня, не прийду уже я. Виправдовуватися і вибачатися мені немає за що.
Людмила Назаренко, вкладниця:
— Ми не віримо у те, що "Золоту підкову" нарешті добудують. Полоцький зайшов на об'єкт у квітні 2013-го, чого ж досі його не закінчив, а тільки обіцяє? Більше того, він самовільно змінив категорію складності будівництва з четвертої на третю. Тобто якщо раніше будинок обов'язково мала приймати комісія, то тепер забудовник може обійтися й без цього. Серед вкладників є уже й трагічні історії. Один пенсіонер продав 3-кімнатну квартиру, бо йому було дорого платити комунальні послуги. Він вклав гроші у це будівництво і став бездомним — кілька років просився жити до родичів по селах, а 2012-го помер, так і не дочекавшись нового житла у "Золотій підкові". Не хочеться думати, що на нас чекає те саме.
Ігор Мічуда, начальник обласного управління ДАБІ:
— Я був на будівництві, особисто обійшов всі під'їзди. Перевірив документацію. Тож можу заявити: будівництво ведеться відповідно до нормативних вимог. Побував особисто у квартирі сина Познякової — там все зроблено, немає поки що тільки вхідних дверей. Після їхнього встановлення залишиться тільки встановити прилади обліку. Ми домовилися з Полоцьким, що три під'їзди будуть здані в експлуатацію у липні. Перед тим я особисто знову огляну будівництво.
Олена ВЛАСОВА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також