Полунична прохолода: ароматне морозиво за кілька хвилин

617 0

Ми у соцмережах:

Полунична прохолода: ароматне морозиво за кілька хвилин

 

400 г полуниць, 150 мл згущеного молока, 200 мл жирних вершків, 2 ст. л. цукрової пудри

Полуниці збити з цукровою пудрою в блендері до однорідності.

Додати згущене молоко і перемішати.

Влити вершки і збивати 1-2 хв.

Перелити масу в ємність або відразу у формочки і поставити на 8-10 год. у морозилку.

Під час охолодження морозива його потрібно перші 3 год. через кожні 30-60 хв. перемішувати, щоб у ньому не утворювалися кристалики льоду.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також