Полуничний мус. Рецепт смачного десерту

351 0

Ми у соцмережах:

Полуничний мус. Рецепт смачного десерту

Коли починається сезон полуниці, ніщо не може стримати бажання приготувати з неї щось смачне, вишукане й одночасно не дуже складне. Рецепт полуничного мусу — один із таких, бо готується дуже легко та швидко.

Інгредієнти: полуниця — 500 г, цукор — 70 г, цедра одного апельсина, вершки 30% — 200 г, маскарпоне — 250 г, сік лимонний — 2 ст. л., полуниця — 200 г, мʼята для прикраси.

Приготування

Полуниці, цукор і цедру подрібнити, але не дуже сильно. Маскарпоне, вершки та сік лимона (все має бути охолодженим) збити до стійких піків. Нарізану полуницю змішати з 1/4 полуничного пюре. Решту пюре змішати з кремом. На низ викласти 200 г порізаної полуниці, зверху — мус і прикраси.

Поради

Кількість цукру можна збільшити, якщо любите солодке.

До нарізаної полуниці можна додати 2 ст. л. улюбленого лікеру або рому.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також