Полюхович убив Полюховича

1337 0

Ми у соцмережах:

Полюхович убив Полюховича

Сварки між нетверезими громадянами, які раніше закінчувалися бійкою із застосуванням підручних предметів (ножа, сокири, цеглини і т. д.) стали тепер більш серйозними. Бо зараз мешканці сільської місцевості знову, як у часи ОУН-УПА, мають вдосталь вогнепальної зброї. Кілька років тому конфлікт на пляжі озера Білого між Ярославом та Анатолієм Полюховичами закінчився б тілесними ушкодженнями. Тепер же, коли Ярослав мав при собі автомат, сварка призвела до вбивства. Вбивцю шукають по лісах, а на пляжі стало якось тихіше…

Ярослав ПолюховичКажуть, що 54-річний Ярослав Полюхович із Зарічного, вже давно недолюблював 35-річного Анатолія Полюховича із села Серники. Але до вбивства справа дійшла лише на пляжі, де було багато людей і жертв могло бути більше. Ярослав кілька разів вистрілив у живіт свого однофамільця. А коли зрозумів, що накоїв, злякався, сів в авто та втік.

Марія Юстицька, речниця поліції Рівненщини:

— 30 червня близько 20:30 до поліції зателефонував 45-річний чоловік, який повідомив, що біля місцевого озера села Вовчиці була стрілянина. Туди одразу направилися поліцейські разом з криміналістичною лабораторією. Було з’ясовано, що 54-річний житель Зарічного під час конфлікту здійснив кілька пострілів у бік 35-річного чоловіка. Після цього той втік на автомобілі білого кольору. Був оголошений план перехоплення з метою затримання злочинця. Якщо комусь відомі будь-які деталі скоєного злочину, то телефонуйте до поліції за номером «102».

Убитий Анатолій ПолюховичАнатолій Полюхович, староста Серницького округу:

— Учора, в понеділок і поховали Анатолія — попрощатися пів села прийшло. Анатолій був підприємцем, мав «золоті» руки: міг відремонтувати все, що хочеш, від трактора до екскаватора. На його СТО у Серниках люди з усіх навколишніх сіл приїжджали. Його односельці тільки добрими словами згадують, був хорошою людиною. Залишилися у нього дружина та маленький син… Що саме трапилося тоді на озері, точно не знаємо. Нібито поїхали відпочити родиною, були брати, куми. Кажуть, Анатолій алкоголю не пив. А як дійшло до біди? У тому нехай уже поліція розбирається. Фото того, хто його застрелив, по всьому селу розвісили, та люди й без цього знають — кажуть, ніби той на кордоні служив, і в АТО був, різне говорять. Головне, щоб його затримали і більше не встиг нікого скривдити.

Додамо, що поліція затримала Ярослава Полюховича. Той кілька днів ховався у лісі.



Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також