Помер 37-річний військовий з Гощанської громади

788 0

Ми у соцмережах:

Помер 37-річний військовий з Гощанської громади

На 37-му році обірвалося життя Миколи Бойчука.

Як повідомили у Гощанській селищній раді, народився чоловік у Рівному. Після закінчення школи захисник пройшов військову строкову службу. Певний час проживав у селі Садове, звідки родом його батько.

"За плечима Миколи участь в АТО, широкомасштабній війні в Україні. Пройшов шлях від рядового до старшого сержанта. З російськими окупантами пішов воювати у перший день широкомасштабної війни. Бував у найгарячіших місцях - Бахмут, Соледар, Торецьк, Часів Яр…Загалом військовій службі, захисту України від російських окупантів Микола присвятив майже 8 років свого життя. Мав поранення, контузію", - йдеться у повідомленні.

У жовтні 2023 року Микола Бойчук демобілізувався й повернувся до дружини Ніни й однорічного сина. Згодом у пари народилася донька, якій у листопаді цього року виповниться всього рік.

"Після демобілізації Микола поволі адаптовувався до життя без пострілів і штурмів, проте перенесені випробування не давали спокою. Він став вразливим, переймався долею своїх побратимів, втратами.  Під час участі в бойових діях Микола неодноразово рятував життя побратимів. На жаль, свого життя він зберегти не зміг", - повідомляють у селищній раді.

Прощання із Миколою Бойчуком відбудеться завтра, 18 серпня, у селі Садове орієнтовно з 9:30 до 11:00. Поховають воїна в рідному селі його мами Яболоть Костопільського району.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також