Помер ексзаступник голови Рівненської ОДА

3810 0

Ми у соцмережах:

Помер ексзаступник голови Рівненської ОДА

Сьогодні помер патріот, господарник, поет Олег Ковальчук. Про це повідомив у Фейсбуці депутат обласної ради Володимир Ковальчук. Олегу Ковальчуку було 65 років. Він ліг спати і не прокинувся.

- Побратими повідомили про жахливу новину... помер Олег Ковальчук !!! Царство Небесне частині команди Василя Червонія: Василь Червоній, Віктор Лопацький, Іван Турко, Сергій Олексіюк, Олег Ковальчук- повідомляє Володимир Ковальчук.

Нагадаємо, Олег Ковальчук був інженером за фахом, працював спершу на "Газотроні"  -  електромеханіком, керував великою дільницею в цеху, а пізніше - був інженером-конструктором.

Згодом став заступником голови Рівненської міської ради першого демократичного скликання (1990-1994 рр.), керівником господарських підприємств, першим заступником голови Рівненської обласної державної адміністрації у 2005-2006 роках, де він відповідав за організацію роботи ОДА за напрямками - будівництво, житлово-комунальне господарство, містобудування та архітектура, інвестиції, відділ подолання наслідків катастрофи на Чорнобильській АЕС, комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій; очолював близько 20 постійних комісій при ОДА; був депутатом Рівненської обласної ради. Олег Ковальчук писав і вірші, і пісні, видав збірку своїх поезій.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також