Помер керівник народного аматорського хору «Горинь»

1222 0

Ми у соцмережах:

Помер керівник народного аматорського хору «Горинь»

У Рівному раптово помер заслужений працівник культури України, перший та незмінний керівник народного аматорського хору «Горинь» Михайло Назаренко.

Про це повідомили в міському управлінні культури та туризму Рівненської міськради. 

Нагадаємо, що народний аматорський хор "Горинь" об’єднав вчителів, лікарів, працівників культури, економістів, підприємців та інших рівнян, які не уявляють свого життя без вокального мистецтва, народної музики і пісні. Засновано цей творчий колектив у 1985 році. Ініціатором створення, першим і незмінним керівником хору був саме  заслужений працівник культури України Михайло Назаренко. У скарбничці хору - найвищі нагороди фестивалів та оглядів-конкурсів Рівненщини. Високу оцінку журі колектив Назаренка здобув і на всеукраїнських та міжнародних фестивалях.

Михайла Назаренка добре знають у Рівному. Він має відзнаку «За заслуги перед містом» ІІ ст., а його хор «Горинь» із 35-літнім стажем - учасник багатьох заходів, які відбуваються у місті та області. У спогадах - багато успішних гастролей по Україні та Європі. Українська пісня у виконанні цього колоритного колективу линула в Алжирі, Франції, Іспанії, Італії, Англії, Греції, Болгарії.

Щирі співчуття рідним та близьким! Вічна пам’ять!


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також