Помер лідер українського рок-гурту

1086 0

Ми у соцмережах:

перший склад гурту

9 жовтня у Рівному у віці 50 років помер один із засновників гурту Брем Стокер, панк рок вокаліст Михайло Зорін.

- Помер Міша Зорін. 50 років. Один з засновників гурту Брем Стокер. Унікальний панк рок вокаліст. Вже, нажаль, голос тільки на записах. Пива Хочеш?, Інтернет, Сама Гарна, Не Плачу, Жив да був собі Козак… Він мав добру душу і був мрійником. Всі причетні до магії панк року. Пом'яніть Михайла гарною порцією гіркої !!! -  написав  у Фейсбуці співзасновник гурту Олексій Казанцев.

«Брем Стокер» — український ска-панк музичний гурт з Рівного, заснований в 1996 році Михайлом Зоріним та Олексієм Казанцевим як український панк-проєкт. З 1996 до 2008 року виконували переважно ска-панк, після 2011 панк та ска-панк. В період з 2011 по 2018 роки група здобуває визнання. До 2018 року гурт продовжував грати класичний панк, та записали декілька жорстких панк-альбомів, а в композиціях стає ще більше вплив тодішньої політичної ситуації та стьобу.

У 2018 році Брем Стокер повністю змінює підхід до звучання — на фестивалі Zaxidfest 2018. Восени 2018 року виходять нові live відео гурту. Електронні барабани, клавішні, айфони, яки формують звучання гітар, це те що роблять Брем Стокер зараз. "Брем Стокер" мають свою власну студію Індюк рекордз, в якій записуються багато відомих українських рок-гуртів.

Назва колективу була вигадана під впливом творів ірландського письменника Брема Стокера.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також