Помер на Донеччині військовик «Нікулін» з Сарненщини

1212 0

Ми у соцмережах:

Помер на Донеччині військовик «Нікулін» з Сарненщини

18 лютого у м. Костянтинівка Донецької області під час проходження служби в зоні проведення бойових дій помер військовослужбовець, житель села Люхча Олександр Ніколайчук. Його серце не витримало і зупинилось

Олександр Ніколайчук -  1980 року народження. Без вагань ще в перші дні повномасштабного вторгнення чоловік долучився до лав ЗСУ.

- Всі знали Сашу, як «Цонік», а ще «Нікулін» — адже він мав позитивну вдачу. Замолоду жодне свято в селі не обходилось без участі Саші. Всі друзі та односельці пам'ятають «Вєрку Сердючку» у його виконанні на кожному весіллі. Що б не трапилось в житті, а він завжди був з усмішкою на обличчі, повідомляє у Фейсбуці староста Люхчанського округу Ірина Вагнер.

Сарненська міська рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким воїна. Без батька залишилася дитина, без сина - батьки. 

- Світлий, добрий спомин про Захисника назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його бойових побратимів, родичів, односельців і друзів.  Вічна та світла пам’ять Олександру Ніколайчуку, - йдеться у повідомленні міськради.

Про дату й час церемонії прощання повідомлять додатково.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також