Помер перший гендиректор РАЕС Володимир Коровкін

4483 0

Ми у соцмережах:

Помер перший гендиректор РАЕС Володимир Коровкін

Сьогодні , 15 жовтня, на 91 році життя несподівано зупинилося серце Коровкіна Володимира Олександровича, першого генерального директора Рівненської АЕС, ЛЮДИНИ - ЛЕГЕНДИ.

Володимир Олександрович Коровкін – заслужений енергетик України, член Академії інженерних наук, член Правління - голова ветеранської секції громадської організації «Українське ядерне товариство», авторитетний експерт ВАО АЕС.

Життя Володимира Олександровича було нерозривно пов’язане з атомною енергетикою України з далекого 1973 року і до сьогодні. Його трудова діяльність - яскравий приклад справжньої вірності обраній справі – процвітанню атомної енергетики та розвитку Рівненської АЕС. Колектив атомників і мешканці міста-супутника знали Володимира Олександровича як справжнього патріота, людину відповідальну, серйозну та виважену, професіонала, який очолював найбільше енергогенеруюче підприємство Рівненської області 30 років, що є безумовним рекордом для атомної енергетики.

Колектив Рівненської АЕС глибоко сумує й розділяє біль втрати. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким. Світла пам’ять про нього назавжди залишиться у наших серцях та в історії підприємства і галузі.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також