Помер старший сержант, на якого з вилами напав злочинець

9172 0

Ми у соцмережах:

Помер старший сержант, на якого з вилами напав злочинець

У нейрохірургічному відділенні сьогоні помер 25-річний Олександр Гордійчук, інспектор групи реагування патрульної поліції Дубенського відділу поліції. Тиждень тому він виїхав на звичайний виклик про сварку між сусідами. Там на нього з вилами накинувся п’яний дебошир.

Поранення плеча вилами та забій головного мозку тяжкого  ступеня старший сержант поліції отримав першого липня під час припинення правопорушення у селі Стовпець Дубенського району.

Медики намагалися врятувати життя поліцейського, однак він впав у кому, і сьогодні, дев’ятого липня, не приходячи до тями, помер. У нього залишилися дружина, батьки та рідні.

Нападника арештували. Утім життя молодого правоохоронця, який пропрацював у поліції майже п’ять років, вже не повернути. Поліцейський, який, відповідно до наказу, наприкінці червня отримав чергове спеціальне звання старший сержант поліції, так і не встиг одягнути нові погони.

Колектив поліції Рівненської області втратив гідного офіцера. Щирі співчуття родині загиблого при виконанні службових обов’язків поліцейського.

 Читайте більше  П’яний побив поліцейського вилами


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також