Помер у лікарні бойовий медик з Костополя, який отримав контузію на Донеччині

363 0

Ми у соцмережах:

Помер у лікарні бойовий медик з Костополя, який отримав контузію на Донеччині

У Костопільській громаді 24 липня оголошено Днем жалоби. 19 липня помер костопільчанин Сергій Шулім, бойовий медик ЗСУ.

Сергій Шулім народився у Костополі 14 серпня 1989 року. Навчався в школах №9 та №2, а далі вступив до будівельного коледжу. Сергій найбільше дбав про свою родину: маленьку донечку, дружину та батьків.

- Він любив спокійне життя, риболовлю, багато часу проводив із донькою. Зараз їй всього п'ять років.. Сергій залишиться в нашій пам'яті як люблячий чоловік, чудовий син і турботливий батько, - розповідає дружина воїна Анна Шулім.

Деякий час Сергій Шулім працював за кордоном, а також на підприємстві у Костополі. Торік у серпні приєднався до ЗСУ. Був стрільцем-санітаром піхотної роти. Пройшов навчання за кордоном і отримав сертифікат бойового медика взводу. На Донецькому напрямку солдат Сергій Шулім отримав контузію, перебував два тижні в медзакладі, а потім повернувся на позиції. Стан воїна погіршився і його серце, на жаль, зупинилося в лікарні.

Костопільська міська рада просить жителів громади гідно зустріти воїна та віддати йому шану. В'їзд кортежу у місто Костопіль відбудеться сьогодні, 23 липня, о 21:00. Маршрут: вул. Рівненська - вул. Нова - вул. Коперніка - вул. Грушевського - вул. Степанська - вул. Дорошенка

Прощання із воїном відбудеться 24 липня за графіком:

12:30 - заупокійна літія в домівці (м. Костопіль, вул. Дорошенка, 7)
13:00 - чин похорону у соборі святих апостолів Петра і Павла ПЦУ. По завершенню у храмі чину поховання відбудеться піша хода до майдану Тараса  Шевченка. Поховають захисника на «Новому» кладовищі поруч з іншими воїнами небесного легіону.

Вічна слава воїну! Щирі співчуття родині. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також