Помер відомий доцент «водника»

8391 0

Ми у соцмережах:

Помер відомий доцент «водника»

Сьогодні пішов з життя кандидат географічних наук, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, член президії Рівненського відділу Українського географічного товариства Юрій Кушнірук .

Юрій Степанович Кушнірук народився 24 серпня 1969 року у м. Червоноград Львівської області. З 1995 по 2001 рік навчався у Рівненському державному технічному університеті та отримав кваліфікацію інженер-еколог. У 2002 р. отримав кваліфікацію магістра з екології та охорони навколишнього середовища. З 2002 по 2005 рік проходив навчання в аспірантурі НУВГП. У 2019 р. закінчив навчання в магістратурі НУВГП по спеціальності «Туризм».

Також має медичну освіту: навчався у Республіканському медичному училищі м.Рівне за спеціальністю фельдшер. Працював у поліклініці № 3 м.Рівного. Проходив службу у збройних силах СРСР у Дніпропетровську. Потім працював завідувачем медсанчастиною авторемзаводу (м.Рівне) та на станції швидкої медичної допомоги.

2007 року захистив дисертацію на тему "Оцінка медико-екологічного ризику території", присвоєно науковий ступінь кандидата географічних наук за напрямом  конструктивна географія і раціональне використання природних ресурсів.

З 2005 по 2013 рр. працював асистентом, старшим викладачем, доцентом кафедри водогосподарської екології, гідрології та природокористування НУВГП. В березні 2013 року отримав наукове звання доцента та переведений на посаду доцента кафедри туризму НУВГП.

Він був членом президії Рівненського відділу Українського географічного товариства; експертом Малої академії наук України Рівненської області  з напрямку "Географія та ландшафтознавство"; керівником студентських регіональних наукових конференцій "Географія та туризм"; був заступником завідувача кафедри з наукової роботи.

Є автором понад 100 наукових та науково-методичних праць – з них 60 наукових та 40 навчально-методичного характеру, автор 4 посібників, співавтор колективної монографії "Меліорація та облаштування Українського Полісся".

Юрій Кушнірук  захоплювався гірськолижним спортом, дайвінгом, настільним тенісом, дельтапланеризмом, фото - та кінозйомкою, ІТ-технологіями (розробив власний сайт http://kushniruk.at.ua).

Викладачі, співробітники та студенти університету висловлюють співчуття дружині, сину та всій родині Юрія Степановича. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також