Помер відомий рівненський письменник-журналіст

1985 0

Ми у соцмережах:

Помер відомий рівненський письменник-журналіст

Сьогодні на світанку помер письменник та журналіст Микола Береза, який тривалий час працював у Рівненській обласній державній телерадіокомпанії та на радіо «Край» Рівненської регіональної дирекції філії ПАТ «НСТУ». Йому йшов 68 рік.

Про це у Фейсбуці сьогодні повідомив брат померлого -  письменник Юрій Береза: 

- Сьогодні, 16 серпня 2021 року, на світанку, відійшов у вічність журналіст, письменник і мій брат Микола БЕРЕЗА...

Колеги співчувають усій родині з приводу цієї тяжкої втрати...

Дмитро Тарасюк
Що ж, Господь забирає до себе кращих. Гірко, що не стало поруч з нами чудової людини, талановитого журналіста і письменника. Земля тобі, друже, пухом і вічність твоїй у душі у Царстві небеснім.

Anatolii Gumenyuk
Ще одного друга,колеги у мене не стало. Внутрішній світ стане біднішим на яскраві емоції,життєві враження,,щирі думки і взаємно бажане спілкування...Обіцяв відразу подзвонити після того як вийде з лікарні. Не судилося. Царство Небесне і Світла пам'ять Тобі,друже! Щирі співчуття родині і близьким...

Лідія Воробей
Безконечний жаль... Миколо, Миколо, як же дочасно... Важко повірити, що не почуємо більше голосу, який роками лунав по радіо, вводячи людей у царину мистецтва, не побачимо більше нашого побратима по перу.... Царство небесне

Галина Данильчук
Микола був першим учасником "Золотого сузір'я" у 2003 році в краєзнавчому музеї. Подарував збірнички своїх поезій. Ми завжди чекали його радіопередачі "Перевесло". Талановитий, простий, з почуттям гумору, з щирою душею.
Спочивай з миром, друже.

Віталій Власюк
Прощання відбудеться о 14 год. біля будинку, за адресою вул. Макарова, 44 (р-н Ювілейний). Ховатимуть на Молодіжному (орієнтовно 15 год.)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також