На Рівненщині померли троє людей після ускладнень від Covid-19

652 0

Ми у соцмережах:

Фото: Depositphotos

Пацієнти були невакциновані та пізно звернулися за медичною допомогою

Упродовж минулого тижня у Рівненській області після ускладнень від Covid-19 померли троє місцевих жителів. У всіх були супутні захворювання – ішемічна хвороба серця, гіпертонія та цироз печінки. Про це ZAXID.NET розповіла 20 серпня завідувачка відділу епіднагляду обласного центру контролю і профілактики хвороб Юлія Терентьєва.

- Наразі ми спостерігаємо прогнозоване збільшення захворюваності на коронавірус у Рівненській області. У період із 12 по 18 серпня було зареєстровано майже 1300 таких випадків, що на 60% більше ніж за попередній тиждень. Від ускладнень, викликаних Covid-19, померли троє жителів Рівненської тергромади віком 31, 68 та 79 років, – зазначила Юлія Терентьєва.

За словами епідеміологині, усі троє пацієнтів були нещеплені від коронавірусу та мали супутні захворювання. Окрім цього, вони звернулися за медичною допомогою, коли вже мали пневмонію:

- 31-річний чоловік звернувся в медзаклад 12 серпня, а помер 14 серпня. Окрім коронавірусу, в нього виявили цироз печінки. 68-річний чоловік помер через чотири дні після госпіталізації, у нього була ішемічна хвороба серця. 79-річна пенсіонерка з гіпертонією померла на шостий день перебування в лікарні.

Юлія Терентьєва також зазначила, що станом на сьогодні нового штаму коронавірусу FLiRT на території Рівненщини не виявили.


 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також