Помічника судді запідозрили у вимаганні

1992 0

Ми у соцмережах:

Помічника судді запідозрили у вимаганні

Помічника Березнівського місцевого суду запідозрили у вчиненні тяжкого злочину за попередньою змовою групою осіб. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна.

Рівненський міський суд обрав підозрюваному запобіжний захід — домашній арешт до 22 лютого 2018 року включно. Громадянину Р. заборонено залишати житло з 22-ї години до 6-ї ранку.

Не погодившись з ухвалою суду першої інстанції, підозрюваний Р. оскаржив її Апеляційному суді Рівненської області. Він переконував суд, що обраний запобіжний захід є не співрозмірний з ризиками, передбаченими у статті 177 Кримінального процесуального кодексу України, а державне обвинувачення не надало доказів про спільне вчинення ним кримінального правопорушення за попередньою змовою групою осіб. Просив скасувати ухвалу місцевого суду та ухвалити нову, якою відмовити у задоволенні клопотання прокурора про обрання йому запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Апеляційний суд Рівненської області Олена Кузменко повідомила, колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Рівненської області, заслухавши учасників судового розгляду, перевіривши матеріали судової справи та апеляційну скаргу, проявила принципову позицію у прийнятті рішення.  Суд апеляційної інстанції ухвалу Рівненського міського суду від 22 грудня 2017 року про застосування відносно громадянина Р. запобіжного заходу - домашнього арешту залишив без змін, апеляційну скаргу підозрюваного — без задоволення. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також