Помив — і відразу з’їв

669 0

Ми у соцмережах:

Помив — і відразу з’їв

Досить часто велика червона полуниця є твердою і трохи кислою або взагалі позбавленою смаку. На думку експертів, подібні сорти виводять по селекції, щоб легше було їх транспортувати. Така полуниця має досить жорстку оболонку, через що ягоди менш соковиті.

На думку фахівців, полуницю потрібно їсти відразу після купівлі: її не можна зберігати в холодильнику. Особливо, якщо ягода була помита. Вологе середовище сприяє розвитку бактерій, грибів, а це токсини, тому ягоди потрібно їсти відразу після миття. Небезпеку також представляють заморожені ягоди, якщо вони зберігалися більше 4 місяців, через скупчення токсинів і бактерій.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також