Помста міліціонера?

1405 0

Ми у соцмережах:

Помста міліціонера?

Голова будинкового комітету з вулиці Гагаріна у Рівному Віра Конецька стверджує, що офіцер з Рівненського міського відділу міліції Віталій вирішив їй помститися, порушивши стосовно неї кримінальну справу.

Голова будинкового комітету з вулиці Гагаріна у Рівному Віра Конецька стверджує, що офіцер з Рівненського міського відділу міліції Віталій вирішив їй помститися, порушивши стосовно неї кримінальну справу. — Коли мене обрали головою будинкового комітету, я сказала, що не отримуватиму зарплатні доти, доки не наведу порядку в нашому кооперативному будинку та навкруги нього, — розповіла журналістам «РВ» Віра Конецька. - І навела. Зробили ремонт на перших поверхах у під’їздах. Зайві дерева позрізали, зробила клумбу, засадила її квітами, найняла косаря, щоб траву покосив. Зробили ремонт в однокімнатній квартирі, яку ми здаємо квартирантам, отримуючи за це гроші на побутові потреби членів кооперативу. Я поклала 5 тисяч гривень на депозит у банк «Надра», відкрила там рахунок на своє прізвище. Вважала, що маю на це законне право, бо жодного разу за свою роботу в будкомітеті не отримала зарплатні. Банк виявився неспроможним ці кошти повернути. А тепер мене звинувачують у привласненні цих грошей. І робить це міліціонер з міського відділу міліції, конфлікт з яким стався ще торік. Комунальники мали вивезти сміття від нашого будинку, отож я заздалегідь розвісила оголошення на дверях будинку, щоб водії не паркували біля контейнерів свої авто, аби не заважати прибиранню. Послухались не всі. Коли приїхав сміттєвоз, йому на заваді стало саме авто міліціонера. Коли Віталія попросили прибрати авто, він нагрубив. А потім помстився — порушив стосовно мене кримінальну справу та викликав на допит у міський відділ міліції. Там на мене вчинив моральний тиск, і я була змушена написати явку із зізнанням, щоб лише відчепився від мене. На дії міліціонера я поскаржилась його керівництву, проте реакції не дочекалась.

Коментар Тетяна Гордійчук, помічник начальника Рівненського МВ УМВСУ: — Жінка написала явку з повинною, в якій зізналась у скоєнні злочину. За фактом привласнення розтрати чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем було порушено кримінальну справу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також