Помста пацієнта у Рівному: мало не осліпив хірурга

638 0

Ми у соцмережах:

Юрій Чишкевич, фото Рівне 1

Позаминулої середи, після робочої зміни, 54-річний лікар обласного протипухлинного центру Юрій Чишкевич звично вийшов з дверей закладу до свого автомобіля. Він не очікував, що на вулиці його перестріне агресивний чоловік похилого віку, який вихлюпне на нього якусь їдку речовину.

— Відчинив задні двері автомобіля, поставив свої речі. А коли відчинив передні двері, то відчув, що на мене ллється якась рідина. Одразу не зрозумів, може, дощ? Оглянувся — стоїть якийсь чоловік і обливає мене якоюсь речовиною з пляшки. Я відчув нестерпний біль на відкритих ділянках тіла, — розповів потерпілий лікар-хірург.

 Він зумів вихопити у нападника пляшку, відштовхнув його та почав кликати на допомогу. Колеги довели медика до умивальника, щоб зміг промити очі — на щастя, лікар встиг їх заплющити. Краплі потрапили й до рота, від чого зуби стали більш шершавими.

Марія Юстицька, речниця обласної поліції: Вийшов до свого автомобіля, коли в цей час до нього підійшов 75-річний рівнянин та облив невідомою сумішшю, яку сам приготував удома. Пенсіонер пояснив поліцейським, що у такий спосіб хотів поквитатися з хірургом, оскільки вважає, що кілька років тому той неналежно провів йому оперативне втручання.

Що саме налив пенсіонер у пляшку з-під солодкого газованого напою — з’ясовують. Попередньо, це міг бути і луг, а не кислота. Сам потерпілий каже, що рідина була маслянистою та без запаху. Видимих ушкоджень він не отримав, бо колеги вчасно допомогли змити невідомий хімічний «коктейль».

Пацієнта-нападника у протипухлинному центрі пригадали і стверджують, що у 2021 році пролікували того успішно. Також пояснюють, що певні ускладнення здоров’я після проходження такої терапії — не рідкість. Мабуть, незадоволений рівнянин вважав інакше.

Такий інцидент у медичному закладі трапився вперше. Кажуть, пенсіонер чатував на лікаря з самого ранку, а після нападу — не розкаявся, а погрожував прийти іще. ападнику «світить» штраф у 850 гривень або ж до 200 годин громадських робіт. У гіршому випадку — рік виправних робіт, якщо так вирішить суд. Нині кривдник перебуває на волі. А за його вчинок перед лікарем вибачилася донька.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також